Astrologie

Brita Falk (4-9-1969) Zon in Maagd, Maan in Tweelingen, Ascendant Waterman.
Al in mijn jeugd maakte ik kennis met astrologie, mijn moeder (astrologe) gaf ons al haar kennis door en begon daar al jong mee. Mijn moeder werkte in de jaren 70 en 80 voor de Mellie Uyldert Stichting en gaf cursussen en lezingen door het hele land.
Mijn eerste astrologie-boek was dan ook ‘Het Zonnejaar” van Mellie Uyldert, een enorme inspiratiebron. Sinds 2018 schrijf ik artikelen voor “de Kaarsvlam’, het tijdschrift dat sinds 1947 door de Mellie Uyldert stichting wordt uitgegeven.

In 1985 begon ik met een basis-opleiding bij Wieger Veerman in Huizen. Daar maakte ik ook kennis met de lessen van Mellie. Haar boeken zijn van onschatbare waarde en ik ben blij dat ik ook haar lessen heb kunnen volgen. Later heb ik mijn opleiding vervolgd bij  Adrie van der Ven, Frank Clifford en Karen Hamaker. Regelmatig volg ik bijscholingen.

Sinds 2008 schrijf ik korte artikelen over astrologie. Vanwege mijn dansachtergrond komen er vaak horoscopen van artiesten voorbij, en daar schrijf ik dan ook vaak over. Daarnaast heeft synastrie, (het vergelijken van horoscopen in partnerschap of samenwerking), mijn grote interesse. De artikelen verschijnen binnenkort op de website.

De astrologie loopt als een rode draad door mijn leven. Ik vind het, na 35 jaar, nog steeds een heerlijke materie waarbij ik iedere keer weer nieuwe aspecten ontdek. Het geeft mij duidelijkheid en inzicht in anderen en mezelf, en ik kan dat ook aan anderen meegeven in een consult.

Je kunt bij mij een astrologie-consult boeken en cursussen volgen maar ik geef ook lezingen over astrologie.